TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (2024)

Table of Contents
Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen Beveiligingsverificatie Beveiligingsverificatie Vacature opslaan Welkom terug Senioriteitsniveau Soort baan Functie Bedrijfstakken Vergelijkbare vacatures Allround Lab Analyst Allround Lab Analyst Procesoperator, Berkel en Rodenrijs Colouring Lab Technician, Hoofddorp Allround Lab Medewerker (Ploegendienst) Laboratory Technician (battery R&D) Leiden Le Labo Lab Technician - Rotterdam Bijenkorf (24 u) Lab Analyst Quality Control Gespecialiseerd Analist POCT Laboratorium I 32-36 uur pw Le Labo Lab Technician - Rotterdam Bijenkorf (24 hrs) Coördinator Chemisch Lab Laboratory Logistics Assistant (M/F/D) Laborant Petrochemie (starters zijn welkom!) Lab Specialist Onderzoeksassistent Veerkracht van Alleenstaande Ouders (0,4fte) Product application lab technician Procesoperator Laboratory Support Operative (M/F/D) Laboratory Technician Separations Lab/ Pilot Plant Technician Research Assistant Sample Controller - Laboratory Lab Technician Laboratorium Technician (GC, HPLC) laboratorium technicus Internship Quality Testing Lab Bacteria Ook bekeken Laborant Petrochemie 2-Ploegendienst Senior Laboratory Technician Laborant Petrochemie 2-Ploegendienst Internship Quality Testing Lab Viruses Laboratorium Assistent Technician Delft Planetary Laboratories Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen QC Lab Analist Lab Analist Monstervoorbewerking Research Assistant(s) Immigration policy in times of autocratization Vergelijkbare zoekopdrachten Gezamenlijke artikelen onderzoeken References

TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (2)

Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen

TU Delft | Aerospace Engineering Delft

Beveiligingsverificatie

TU Delft | Aerospace Engineering Delft

4 weken geleden

Bekijk wie TU Delft | Aerospace Engineering heeft aangenomen voor deze functie

Beveiligingsverificatie

Vacature opslaan

Welkom terug

Meld u aan om Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen bij TU Delft | Aerospace Engineering op te slaan.

  • Deze vacature melden

Ons nieuwe bio lab is bijna compleet, we zijn alleen nog op zoek naar jou: een enthousiaste professional die met kennis en ervaring van microbiologie en 3D printen ons lab naar een hoger niveau gaat brengen.Functieomschrijving

Binnen het Delft Aerospace Structures and Materials Lab (DASML) wordt onderzoek gedaan op het gebied van duurzame luchtvaart, windenenergie en ruimtevaart. Hier ontwikkelen wij nieuwe, sterke, lichtgewicht, functionele materialen en coatings. Om dat te realiseren, beschikt DASML over een diversiteit aan laboratoria en technische infrastructuur voor onderzoek op nano- tot macroniveau. Momenteel breiden we onze onderzoeksfaciliteiten uit met een volledig ingericht biolab, wat onder andere een ML-1 lab zal huisvesten voor het maken van en werken met genetisch gemodificeerde organismen alsook faciliteiten voor het 3D printen van functionele biomaterialen (zowel biobased als levende materialen). Voor dit nieuwe biolab zijn wij op zoek naar een enthousiaste lab technicus die dit biolab gaat beheren. Naast de faciliteiten voor het 3D printen van functionele biomateralen in het biolab, zal je ook het al bestaande 3D-print lab gaan beheren met onder andere SLA en resin printers.

Je komt te werken in een team van acht collega-technici met ieder zijn/haar eigen expertise, rapporteert aan het hoofd van DASML en gezamenlijk ondersteunen we heel DASML. Als technicus heb je veel flexibiliteit en autonomie om zelf je werk(tijden) in te vullen. Je vindt het leuk om onderzoekers en studenten te ondersteunen bij hun onderzoek. Je begeleidt en traint studenten zodat zij zelfstandig hun onderzoek kunnen uitvoeren en bent het contactpersoon voor het bio- en 3D-print lab. Jij houdt het bio- en 3D-print lab draaiende, zorgt dat de apparatuur onderhouden is en dat alle benodigdheden voor het uitvoeren van onderzoek in deze labs aanwezig zijn. Je bent dus een echte spin in het web die het onderzoek mogelijk maakt. Veiligheid in het lab vind je heel belangrijk. Omdat er in de toekomst ook met genetisch gemodificeerde organismen (GGO) gewerkt gaat worden, is het een pre als je ervaring hebt met het werken met GGO’s.

Met je werk draag je bij aan een duurzame toekomst van de lucht- en ruimtevaart. Bovendien bouw je unieke kennis en ervaring op het gebied van microbiologie en het 3D printen van functionele biomaterialen op. Je denkt ook mee over de organisatie van ons nieuwe lab, in een open en hartelijke internationale onderzoek omgeving van wereldniveau. Je zal zelf geen onderzoek uitvoeren maar draagt bij aan de laatste ontwikkelingen van onze toponderzoekers. Daarbij bouw je een groot netwerk op, want je gaat in gesprek met onderzoekers, leveranciers, andere ondersteunende afdelingen en faculteiten met biologische laboratoria. Wil jij met jouw kennis van microbiologie en additive manufacturing een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons nieuwe lab? Wil jij werken in omgeving die streeft naar een duurzame toekomst? Vind je het leuk om voorop te lopen in de techniek? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Functie-eisen

Om het biolab te realiseren is het belangrijk dat je intrinsiek gemotiveerd bent om het nieuwe lab verder te ontwikkelen en je te verdiepen in de technieken en apparatuur van het lab. Daarvoor heb je minimaal kennis en ervaring in microbiologie en relevante technieken voor het vervaardigen van biologische materialen.

Verder vinden wij het belangrijk dat je het volgende meeneemt:

  • Een HBO of universitaire opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld (moleculaire-, micro-, medische-, of synthetische biologie) aangevuld met enkele jaren werkervaring.
  • Expertise in veilige microbiologische technieken (prepareren en kweken van culturen, mediumplaten, etc.).
  • Ervaring met (niet-dierlijke) biologische materialen waaronder genetisch gemodificeerde organismen (bijv. planten, schimmels, bacteriën, algen).
  • Ervaring in biologische karakterisering (celwandanalyse, microscopie, compositieanalyses, signalering, mechanische eigenschappen).
  • Interesse en vermogen om schaalbare biomateriaal gebaseerde productie methoden te ontwikkelen.
  • Je vindt het leuk om onderzoekers en studenten te helpen bij hun onderzoek en hebt tegelijkertijd een zelfstandige en proactieve persoonlijkheid om zelf een lab te leiden en beheren.
  • Goede uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels (minimaal B2).

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 9 of 10 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3226,- en een maximum van €5090,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Per 1 september aanstaande geldt een loonsverhoging van 3,7% door een CAO-wijziging, gevolgd door een extra verhoging van 1% op 1 januari 2025. Aanvullend hierop ontvangen de meeste medewerkers in dienst op 1 september 2024 een eenmalige uitkering van € 300,- bruto op basis van een voltijds dienstverband.

TU Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek

De faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek van de Technische Universiteit Delft is een van de hoogst scorende (en een van de meest volledige) communities voor onderzoek, onderwijs en innovatie in de wereld op het gebied van de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek. Meer dan 200 wetenschappers, zo’n 270 promovendi en bijna 3000 BSc- en MSc-studenten zetten disciplines uit de luchtvaart- en ruimtevaarttechniek in om de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op te lossen die ons vandaag de dag bedreigen. Klimaatverandering is zonder twijfel hiervan de belangrijkste. Onze focus: duurzame luchtvaart- en ruimtevaart, big data en kunstmatige intelligentie, bio-geïnspireerde technologie en slimme instrumenten en systemen. Werken aan de faculteit betekent samenwerken. Met partners in andere faculteiten, kennisinstellingen, overheden en industrie - aerospace en non-aerospace. In field labs en innovatiehubs op onze universiteitscampus en ver daarbuiten.

Klik hier om naar de website van faculteit Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te gaan.

Additionele informatie

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Kunal Masania, e-mail: K.Masania@tudelft.nl of Roy Awater, R.H.P.Awater@tudelft.nl.

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 25 augustus 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Bij deze vacature is het aanvragen van een ontheffing kennisembargo een verplicht onderdeel van de selectieprocedure. Voordat er een arbeidsovereenkomst wordt overeengekomen moet deze ontheffing worden verkregen bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Lees hier alvast meer over op de website van OCW.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
  • Senioriteitsniveau

    Instapniveau
  • Soort baan

    Fulltime
  • Functie

    Onderzoek, Analist en Informatietechniek
  • Bedrijfstakken

    Hoger onderwijs

Ontvang meldingen over nieuwe vacatures voor Laboratoriummedewerker in Delft.

Meld u aan om vacaturemelding te maken

Vergelijkbare vacatures

  • Allround Lab Analyst TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (12)

    Allround Lab Analyst

    SGS

    Spijkenisse

  • Allround Lab Analyst TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (13)

    Allround Lab Analyst

    SGS

    Spijkenisse

  • Procesoperator, Berkel en Rodenrijs TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (14)

    Procesoperator, Berkel en Rodenrijs

    ProcessJobs

    Berkel en Rodenrijs

  • Colouring Lab Technician, Hoofddorp TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (15)

    Colouring Lab Technician, Hoofddorp

    Genius Recruitment

    Hoofddorp

  • Allround Lab Medewerker (Ploegendienst) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (16)

    Allround Lab Medewerker (Ploegendienst)

    SGS

    Spijkenisse

  • TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (17)

    Laboratory Technician (battery R&D) Leiden

    LeydenJar

    Leiden

  • Le Labo Lab Technician - Rotterdam Bijenkorf (24 u) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (18)

    Le Labo Lab Technician - Rotterdam Bijenkorf (24 u)

    Le Labo Fragrances

    Rotterdam

  • Lab Analyst Quality Control TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (19)

    Lab Analyst Quality Control

    Leiden

  • Gespecialiseerd Analist POCT Laboratorium I 32-36 uur pw TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (20)

    Gespecialiseerd Analist POCT Laboratorium I 32-36 uur pw

    IJsselland Ziekenhuis

    Rotterdam

  • Le Labo Lab Technician - Rotterdam Bijenkorf (24 hrs) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (21)

    Le Labo Lab Technician - Rotterdam Bijenkorf (24 hrs)

    Le Labo Fragrances

    Rotterdam

  • Coördinator Chemisch Lab TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (22)

    Coördinator Chemisch Lab

    SGS

    Spijkenisse

  • Laboratory Logistics Assistant (M/F/D) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (23)

    Laboratory Logistics Assistant (M/F/D)

    Avantor

    Leiden

  • Laborant Petrochemie (starters zijn welkom!) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (24)

    Laborant Petrochemie (starters zijn welkom!)

    Science@Work / Science at Work Staffing

    Rotterdam

  • Lab Specialist TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (25)

    Lab Specialist

    Deerns

    Den Haag

  • Onderzoeksassistent Veerkracht van Alleenstaande Ouders (0,4fte) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (26)

    Onderzoeksassistent Veerkracht van Alleenstaande Ouders (0,4fte)

    Erasmus Universiteit Rotterdam

    Rotterdam

  • Product application lab technician TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (27)

    Product application lab technician

    dsm-firmenich

    Delft

  • Procesoperator TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (28)

    Procesoperator

    ProcessJobs

    Berkel en Rodenrijs €3.500,00 - €3.700,00

  • Laboratory Support Operative (M/F/D) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (29)

    Laboratory Support Operative (M/F/D)

    Avantor

    Leiden

  • Laboratory Technician Separations TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (30)

    Laboratory Technician Separations

    Randstad Nederland

    Leiden €3.000,00 - €3.000,00

  • Lab/ Pilot Plant Technician TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (31)

    Lab/ Pilot Plant Technician

    dsm-firmenich

    Delft

  • Research Assistant TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (32)

    Research Assistant

    Universiteit Leiden

    Leiden

  • Sample Controller - Laboratory TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (33)

    Sample Controller - Laboratory

    Bureau Veritas Group

    Pernis

  • Lab Technician TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (34)

    Lab Technician

    Viroclinics-DDL

    Rotterdam

  • Laboratorium Technician (GC, HPLC) TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (35)

    Laboratorium Technician (GC, HPLC)

    Science@Work / Science at Work Staffing

    Rotterdam

  • Laboratorium Technicus, Delft Magneto Delft 1 week geleden
  • laboratorium technicus TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (37)

    laboratorium technicus

    PCS

    Rotterdam

  • Internship Quality Testing Lab Bacteria TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (38)

    Internship Quality Testing Lab Bacteria

    Bayer

    Bergschenhoek

Ook bekeken

  • Laborant Petrochemie 2-Ploegendienst

    Laborant Petrochemie 2-Ploegendienst

    Jobbird.com

    Rotterdam

  • Senior Laboratory Technician

    Senior Laboratory Technician

    Ecolab

    Oegstgeest

  • Laborant Petrochemie 2-Ploegendienst

    Laborant Petrochemie 2-Ploegendienst

    Rotterdam

  • Internship Quality Testing Lab Viruses

    Internship Quality Testing Lab Viruses

    Bayer

    Bergschenhoek

  • Laboratorium Assistent

    Laboratorium Assistent

    Evoke

    Rotterdam

  • Technician Delft Planetary Laboratories

    Technician Delft Planetary Laboratories

    TU Delft | Aerospace Engineering

    Delft

  • Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen

    Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen

    TU Delft

    Delft

  • QC Lab Analist

    QC Lab Analist

    Evoke

    Rotterdam

  • Lab Analist Monstervoorbewerking

    Lab Analist Monstervoorbewerking

    Evoke

    Barendrecht

  • Research Assistant(s) Immigration policy in times of autocratization

    Research Assistant(s) Immigration policy in times of autocratization

    Universiteit Leiden

    Leiden

Vergelijkbare zoekopdrachten

  • Vacatures voor Bioloog 112 vacatures
  • Vacatures voor Chemisch analist 216 vacatures
  • Vacatures voor Chemie 2.426 vacatures
  • Vacatures voor Apotheker 125 vacatures
  • Vacatures voor Analyse 7.623 vacatures
  • Vacatures voor Dierenarts 73 vacatures
  • Vacatures voor Onderzoeker 425 vacatures
  • Vacatures voor Geoloog 27 vacatures
  • Vacatures voor Voedingsdeskundige 10 vacatures
  • Vacatures voor Audioloog 13 vacatures
  • Vacatures voor Dierenverzorger 13 vacatures
  • Vacatures voor Perfusionist 88 vacatures
  • Vacatures voor Podoloog 433 vacatures
  • Vacatures voor Freelance journalist 152 vacatures
  • Vacatures voor ICT-services 480 vacatures
  • Vacatures voor Criminalist 17 vacatures
  • Vacatures voor Analist 3.051 vacatures
  • Vacatures voor EHS-specialist 372 vacatures
  • Vacatures voor Klinisch psycholoog 809 vacatures
  • Vacatures voor Docent wiskunde 487 vacatures
  • Vacatures voor Docent 4.997 vacatures
  • Vacatures voor Maatschappelijk werk 1.270 vacatures
  • Vacatures voor Engels 23.943 vacatures
  • Vacatures voor Technisch schrijver 865 vacatures
  • Vacatures voor Dokter 78 vacatures

TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (39)

Gezamenlijke artikelen onderzoeken

We benutten kennis van de community op een nieuwe manier. Experts voegen inzichten rechtstreeks toe aan elk artikel, dat is gestart met behulp van AI.

Meer informatie
TU Delft | Aerospace Engineering zoekt een Lab technicus Biolab en 3D printen van biomaterialen in Delft | LinkedIn (2024)

References

Top Articles
Blues and folk guitarist Kelly Joe Phelps dies aged 62
Jail Information - Tulsa County Sheriff's Office
Fan Van Ari Alectra
123Movies Encanto
Trevor Goodwin Obituary St Cloud
Caroline Cps.powerschool.com
Wild Smile Stapleton
Aiken County government, school officials promote penny tax in North Augusta
Computer Repair Tryon North Carolina
Victoria Secret Comenity Easy Pay
Lost Pizza Nutrition
Orlando Arrest and Public Records | Florida.StateRecords.org
Revitalising marine ecosystems: D-Shape’s innovative 3D-printed reef restoration solution - StartmeupHK
Shariraye Update
Pvschools Infinite Campus
George The Animal Steele Gif
Craigslist Farm And Garden Tallahassee Florida
Christina Khalil Forum
Jackson Stevens Global
Bend Pets Craigslist
The Menu Showtimes Near Regal Edwards Ontario Mountain Village
Amazing deals for Abercrombie & Fitch Co. on Goodshop!
Today Was A Good Day With Lyrics
Knock At The Cabin Showtimes Near Alamo Drafthouse Raleigh
What Time Does Walmart Auto Center Open
Scheuren maar: Ford Sierra Cosworth naar de veiling
Inkwell, pen rests and nib boxes made of pewter, glass and porcelain.
Amerisourcebergen Thoughtspot 2023
Tomb Of The Mask Unblocked Games World
101 Lewman Way Jeffersonville In
Ancestors The Humankind Odyssey Wikia
Halsted Bus Tracker
Devotion Showtimes Near The Grand 16 - Pier Park
Elanco Rebates.com 2022
Fbsm Greenville Sc
Workboy Kennel
Gwu Apps
Bbc Gahuzamiryango Live
Stafford Rotoworld
Convenient Care Palmer Ma
The Holdovers Showtimes Near Regal Huebner Oaks
Danielle Ranslow Obituary
O'reilly's Palmyra Missouri
Devon Lannigan Obituary
2017 Ford F550 Rear Axle Nut Torque Spec
Watch Chainsaw Man English Sub/Dub online Free on HiAnime.to
Cch Staffnet
Sherwin Source Intranet
Jane Powell, MGM musical star of 'Seven Brides for Seven Brothers,' 'Royal Wedding,' dead at 92
Nurses May Be Entitled to Overtime Despite Yearly Salary
Muni Metro Schedule
Minecraft: Piglin Trade List (What Can You Get & How)
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated:

Views: 6292

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.